Kalendari i diteve mesimore te shkolles shqipe

Shkollat Shqipe ne Brooklyn dhe ne Staten Island per vitin shkollor 2013-2014 do te kene mesim te zhvillojne mesimin ne oraret dhe datat e meposhteme:

Shkolla ne Staten Island do ti zhvilloje mesimet ne PS9 cdo te shtune prej ores 10:30am deri me 12:00pm sipas kalendarit te meposhtem:

Shtator: 27

Tetor: 4, 11, 18 dhe 25

Nentor: 1, 8, 15 dhe 22

Dhjetor: 6, 13

Janar: 10, 17, 24 dhe 31

Shkurt: 7, 21, dhe 28

Mars: 7, 14, 21 dhe 28

Prill: 11, 18 dhe 25

Maj: 2, 9, 16 dhe 30

Qershor: 6 dhe 13

Shkolla ne Brooklyn do ti zhvilloi mesimet ne PS 205 te premteve prej ores 4:30pm deri 6:00pm sipas kalendarit te meposhtem:

Shtator: 19 and 26

Tetor: 3, 10, 17 dhe 24

Nentor: 31, 7, 14 dhe 21

Dhjetor: 5 dhe 12

Janar: 9, 16 , 23 dhe 30

Shkurt: 6, 20 dhe 27

Mars: 6, 13, 20, dhe 27

Prill: 10, 18 dhe 24

Maj: 1, 8, 15 dhe 29

Qershor: 5 dhe 12

Shkolla ne Manhattan do ti zhvilloje mesimet ne PS173 cdo te shtune prej ores 10:30am deri me 12:00pm sipas kalendarit te meposhtem:

Tetor: 11, 18 dhe 25

Nentor: 1, 8, 15 dhe 22

Dhjetor: 6, 13

Janar: 10, 17, 24 dhe 31

Shkurt: 7, 21, dhe 28

Mars: 7, 14, 21 dhe 28

Prill: 11, 18 dhe 25

Maj: 2, 9, 16 dhe 30

Qershor: 6 dhe 13

Me daten 20 Dhjetor do te jete dita e fundit te semestrit te Vjeshtes dhe do te behet koncert i mbylljes ne auditoriumin e PS 205 ne Brooklyn. Per me shume informacion kontaktoni ne : 917 209 8150 ose email Qzylo@albalife.org

2 thoughts on “Kalendari i diteve mesimore te shkolles shqipe

  1. I/E nderuar
    Jam e interesuar ti regjistroje dy femije ne shkollen shqipe ne Brooklyn. Desha te dij sa eshte cmimi dhe a mund t’ia fillojne nga shkurti mesimin?

    Me respekt
    JQK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s