ALBA LIFE TV

Televizioni Alba Life filloi trasmetimin e pare me 14 Maj 2007 ne qytetin e Staten Island New York.

Aktualisht Alba Life TV transmeton emisionet e saj gjate gjithe dites e javes (24/7) ne paketen digitale TVALB e cila disponohet nga mjafte Shqiptare dhe shikohet ne te gjithe boten. Po ashtu Alba Life TV transmeton programet edhe ne:

Ne Staten Island , New York cdo te hene nga ora 8:30-9:30 pm, cdo te shtune 4-5 pm dhe cdo te djele ne 10-11 am . Transmetimi i programit behet ne kanalin 79 me Time Warner dhe 35 Verizon.

Ne Brooklyn, New York, cdo te marte ne oren 9:30 AM ne kanalet  (Time Warner / Cablevision / RCN / Verizon): 35 / 68 / 83 / 43 dhe duke filluar nga korriku ajo transmeton programet cdo te shtune ne oren 6:30 pm

Nëpërmjet Televizionit Alba Life ne  synojmë të mbajme lidhje të vazhdueshme me  Trojet tona, të cilat  gjejnë pasqyrimin në programet që ne do t’i persosim më tej e do të japim herë pas here programe për figurat e ndritura të Kombit tonë.  Po ashtu  ne do të synojmë të dokumentojmë historinë e bashkatdhetareve tanë  këtu në Emigracion, duke evidentuar figurat më të njohura në arritjet e shkencës, kulturës e të biznesit të personave të veçantë të Komunitetit tonë.

Të nderuar Bashkatdhetarë,

Përmirësimi i programeve tona është i lidhur edhe me bashkëpunimin, kontributin e sponsorizimin tuaj në këtë drejtim, pasi kulturën tonë të lashtë duhet  ta ruajmë si gjënë më të shenjtë këtu në emigracion e ta pasurojmë atë më tej.

Per informacione me te hollesishme mund te na kontaktoni ne :
Qzylo@albalife.org

Tel:

718 698 5907

917  209 8150

Ne se deshironi ju mund te shikoni edhe faqen e Alba Life TV ne facebook