Kalendari i diteve mesimore te shkolles shqipe

Shkollat Shqipe ne Brooklyn, Manhattan dhe ne Staten Island per vitin shkollor 2015-2016 do te kene mesim te zhvillojne mesimin ne oraret dhe datat e meposhteme:

Shkolla ne Staten Island do ti zhvilloje mesimet ne PS9 ne adrese 1055 Targee Street cdo te shtune prej ores 10:30am deri me 12:00pm sipas kalendarit te meposhtem:

Shtator: 26

Tetor: 3, 10, 17, 24 dhe 31

Nentor: 7, 14 dhe 21

Dhjetor: 5, 12 dhe 19

Janar: 9, 16, 23 dhe 30

Shkurt: 6, 13, dhe 27

Mars: 5, 12, dhe 19

Prill: 2, 9, 16 dhe 23

Maj: 6, 13, dhe 20

Qershor: 4 dhe 11

Ne shkollen ne Staten Island do te kemi nje shtese kohe per pergatitjen e Festivalit Nga Prilli deri ne fund te Majit. Pra mesimi ne kete periudhe do te behet prej ores 10:30 deri 1pm.

Shkolla ne Brooklyn do ti zhvilloi mesimet ne PS 205 ne adrese 6701 20 ave dhe Ne Manhattan ne adresen 230 90 street te Premteve perkatesisht: ne Brooklyn prej ores 4:30pm deri 6:00pm dhe ne Manhattan prej 5:6:30pm sipas kalendarit te meposhtem:

Shtator: 25

Tetor: 2, 9, 16 dhe 23

Nentor: 6, 13 dhe 20

Dhjetor: 4, 11 dhe 19*

Janar: 8, 15, 22 dhe 29

Shkurt: 5, 12 dhe 26

Mars: 5, 12 dhe 19

Prill: 1, 8, 15 dhe 22

Maj: 6, 13 dhe 20

Qershor: 3, 4* ,dhe 10

Me daten 19 Dhjetor do te jete dita e fundit te semestrit te Vjeshtes dhe do te behet koncert i mbylljes ne auditoriumin e PS 9 ne Staten Island. dhe me 4 dhe 5 Qershor jane perkatesisht provat dhe Festivali i trete i Shkollave Shqipe qe do te zhvillohet ne PS 48 ne adresen 1050 Targee Street Staten Island, NY 10304. Per me shume informacion kontaktoni ne : 917 209 8150 ose email Qzylo@albalife.org

2 thoughts on “Kalendari i diteve mesimore te shkolles shqipe

  1. I/E nderuar
    Jam e interesuar ti regjistroje dy femije ne shkollen shqipe ne Brooklyn. Desha te dij sa eshte cmimi dhe a mund t’ia fillojne nga shkurti mesimin?

    Me respekt
    JQK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s