Alba Life Sherbime

Alba Life Incorporate me stafin e saj me përvojë dhe profesional ju ofron një sërë shërbimesh sidomos per mesimin e gjuhes, historise dhe traditave te trojeve tona. Ajo po ashtu afron sherbime edhe ne fushen e propagandimit te arritjeve te ndryshme te Komunitetit Shqiptar ne Amerike.                                                                                     

Ju bejme te ditur se Alba Life Inc. eshte nje organizate jo fitim prurese dhe eshte e mbeshtetur ne sponsorizimet dhe kontributet per mbarevajtjen e programeve dhe objektivave te saj. Sponsorizimet ose kontributet tuaja ju zbriten nga taksat.

Per informacione me te hollesishme mund te kontaktoni ne :

·         Qemal Zylo /Presidenti shkolles shqipe che Alba Life TV. :  ne tel.  9 17 209 8150 dhe email: Qzylo@albalife.org

·         Amir Suka /Drejtor I Programit:  ne tel.  917 439 4971 e  email: amirsukalic@gmail.com

·         Todd Watkins, Kamereman dhe fotograf