FESTIVALI

FESTIVALI I TALENTEVE TE REJA DHE PROFESIONISTEVE NE FUSHEN E MUZIKES SE KULTIVUAR

Festivali organizohet nga Shkolla Shqipe dhe Televizioni Alba Life ne New York  ne bashkepunim me nje grup artistesh shqiptar.

Festivali do te organizohet me 18 Shkurt  2012 prej ores 6 deri 8 Pm ne Victor Borge Hall ne Scandinavian House ne adresen:

58 Park Avenue, New York, NY 10006.

Per porositjen e biletave mund te kontaktoni me emaillat qzylo@albalife.org ose omelo7@msn.com si dhe mund te telefononi z. Qemal Zylo ne  917 209 8150 dhe z. Petrika Melo ne 917 5170840. Cmimi i i beletave eshte $15.

Ju kujtojme se vendet jane te kufizuara, prandaj rezervoni biletat sa me shpejt.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s