Njoftim per fillimin e vitit shkollor 2012-2013

Ju njoftojme se Shkolla Shqipe “Alba Life” ne NY ka filluar regjistrimet per vitin shkollor 2012-2013.  Mesimi zhvillohet cdo te shtune prej ores 10:30 am deri 12:00 pm duke filluar nga data 15 Shtator 2012 dhe do te vazhdoje sipas kalendarit perkates qe mund ta shikoni po ne websit-in tone. Mesimet zhvillohen ne shkollat publike ne adresat e meposhteme: Ne Brooklyn ne PS 170 ne adresen: 7109, sixth av, Brooklyn, NY 11209.  Ne Staten Island ne PS 48 ne adresen: 1055 Targee street, Staten Island, NY 10304.  Per informacione me te hollesishme mund te kontaktoni z. Qemal Zylo ne 917 209 8150 ose Qzylo@albalife.org ose vizitoni http://www.albalife.org.  Shpejtoni te regjistroni femijet tuaj, pasi shkolla eshte institucioni me i mire per mesimin e gjuhes sone te embel shqipe.  Ju mirepresim!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s