Mbremje me rastin e 5 Vjetorit te Televizionit Alba Life

Ju njoftojme se me 25 Maj 2013 do te organizohet mbremja me rastin e 5 Vjetorit te Alba Life TV. Ne kete mbremje do te marrin pjese kengetaret: Merita Hahili, Gezim Nika, Lindita Mezini Lole, Hajro Ceka, Remi Jakupi, Bledare Maqellara e te tjere kengetare, te cilet do te shoqerohen nga orkestra e drejtuar nga Raif Hyseni. Per me shume inforacion dhe per te rezervuar biletat ju mund te telefononi ne numrat qe jepen ne kete flyer. Ju mirepresim!

5 Anniversary of Alba Life TV