Program artistik

Shkolla Shqipe “Alba Life”

Me rastin e mbarimit te semestrit te vjeshtes dhe te Festave te fundvitit, shkolla shqipe ” Alba Life” organizon nje program artistik me recitime e kenge, i cili do te zhvillohet ne auditoriumin e PS 205 ne Brooklyn, NY. Per me shume informacion ju mund te shikoni njoftimin me poshte. Hyrja eshte e lire, por rezervimi duhet bere me pare pasi vendet jane te kufizuara.

Ne se keni ndonje pyetje lutemi na kontaktoni:
qzylo@albalife.org ose 9172098150

http://www.albalife.org
Program artistik i shkolles shqipe