Mbremje me rastin e 5 Vjetorit te Televizionit Alba Life

Ju njoftojme se me 25 Maj 2013 do te organizohet mbremja me rastin e 5 Vjetorit te Alba Life TV. Ne kete mbremje do te marrin pjese kengetaret: Merita Hahili, Gezim Nika, Lindita Mezini Lole, Hajro Ceka, Remi Jakupi, Bledare Maqellara e te tjere kengetare, te cilet do te shoqerohen nga orkestra e drejtuar nga Raif Hyseni. Per me shume inforacion dhe per te rezervuar biletat ju mund te telefononi ne numrat qe jepen ne kete flyer. Ju mirepresim!

5 Anniversary of Alba Life TV

Njoftim per fillimin e vitit shkollor 2012-2013

Ju njoftojme se Shkolla Shqipe “Alba Life” ne NY ka filluar regjistrimet per vitin shkollor 2012-2013.  Mesimi zhvillohet cdo te shtune prej ores 10:30 am deri 12:00 pm duke filluar nga data 15 Shtator 2012 dhe do te vazhdoje sipas kalendarit perkates qe mund ta shikoni po ne websit-in tone. Mesimet zhvillohen ne shkollat publike ne adresat e meposhteme: Ne Brooklyn ne PS 170 ne adresen: 7109, sixth av, Brooklyn, NY 11209.  Ne Staten Island ne PS 48 ne adresen: 1055 Targee street, Staten Island, NY 10304.  Per informacione me te hollesishme mund te kontaktoni z. Qemal Zylo ne 917 209 8150 ose Qzylo@albalife.org ose vizitoni http://www.albalife.org.  Shpejtoni te regjistroni femijet tuaj, pasi shkolla eshte institucioni me i mire per mesimin e gjuhes sone te embel shqipe.  Ju mirepresim!